LA BIENNALE DI VENEZIA 2013, VARMT MEN KUL

LA BIENNALE DI VENEZIA 2013
Här kommer några av alla favoriter från 2013 års konstbiennal i Venedig som bär titeln "Det encyklopediska palatset". Jag hade kul. Jeremy Dellers väggmålning där en gigantisk hök har en Range Rover i sina klor, en hämnd för att prins Harry tillsammans med en vän skall ha skjutit ner denna fridlysta fågel. Stor kärlek blir det när jag går in i Indonesiens paviljong och ser installationen av Etang Wiharso ”no time to hide”, incredibile! Likaså fotosviten av afrikanska kvinnors hår gjord av fotografen J.D Okhai Ojeikare, en samling på över 1000 bilder, "sculptures for a day" . Underbara var också Kinas och Finlands bidrag. Efter tre dagars vandring i 30 graders värme är jag lite matt, fast bara lite. Jag är ”sono così felice”!!

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln