Ett fantastiskt år med fotografiet

ThePhotoGallery har haft ett fantastiskt 2013! Utställningen på Magasinsgatan, artilleristallarna, besöktes av en strid ström goa Göteborgare. Tack, alla ni som kom! Allt blir så mycket bättre tillsammans. Ni, våra besökare, och alla våra fantastiska fotografer. Vi bugar och bockar, ni är bäst! Just nu sitter vi och planerar att ”poppa” upp lite varstans i Sverige under 2014. Datum och platser presenteras inom kort på vår hemsida.


Nästa vecka anländer verk av Albert Watson, bla hans klassiker “Monkey With Gun, New YorkCity, 1992”, platinum print,  ed 3.

”Tipp topp” som man säger!

En riktigt God Jul önskar jag er alla!

Nette

Albert Watson (f 1942) är en skotsk fotograf, världskänd för sina mode- kändis- och konstfotografier. Watson har fotograferat fler än 650 reklamkampanjer, 200 Vougeomslag, 40 Rolling Stone-somslag och han blev nyligen rankad som en av de 20 främsta fotograferna genom tiderna. Watsons verk har under de senaste åren bland annat visats på Museum of Modern Art, Italien. Han finns också representerad på National Portrait Gallery och the Metropolitan Museum of Art i New York. Dessutom har han givit ut ett flertal fotoböcker, varav den mest kända – Cyclops – vars titel anspelar på att Watson är blind på ett öga, rönt honom flest priser.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln