välkommen lorenzo agius! en ny stjärnfotograf till the photogallery

The Photogallery AB hälsar ännu en stjärnfotograf välkommen till Skandinavien. Lorenzo Agius känd för sina unika, intima och ofta komiska porträtt, stämningen är lätt och uppfriskande och humorn är ständigt närvarande i hans bilder.

Lorenzo Agius fick sitt stora genombrott med sina banbrytande bilder i filmen Trainspotting. År 1997 kom den berömda bilden av Liam Gallagher och Patsy Kensit draperade i en Union Jack som inte bara skulle pryda omslaget av Vanity Fair, utan också fånga essensen av Cool Britannia. Agius har skapat några av de mest ikoniska bilderna av detta decennium. Lorenzo Agius räknas som en av de stora med en permanent samling på National Portrait Gallery. Idag arbetar Lorenzo med ett bok projekt och pendlar mellan London och USA. Sa jag att vi är stolta och glada över att han är hos oss?

Se urval av Lorenzo Agius konst här >Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln