The photogallery och fotoparet schilte & portielje

Dags att hälsa ännu ny fotograf välkommen till The PhotoGallery . Konstnärsparet som arbetar och lever tillsammans i Rotterdam under namnet Schilte & Portielje. Huub Schilte och Jacqueline Portielje arbetar utan en förutfattad plan eller ämne, de sätter ihop fragment av bilder från sin bild bank, foto och måleri blandas och kombineras ihop på nytt. Sedan ger de betraktaren eget utrymme för egna tolkningar. Schilte & Portielje anser att det är vårt grundläggande mänskliga behov att just få lov att identifiera oss själva genom konstverken. Konst är och bör vara en del av differentiering av oss själva, och utmaningen att reflektera på ett visuellt sätt på vår komplicerade värld.  Vi på The PhotoGallery kunde inte sagt det bättre själva. Kom och analysera lite mera med oss!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln