Ava valsten på vetlanda museum

Jag har alltid tyckt så mycket om Ava Valstens bildspråk. När hon nu ställer ut på Vetlanda Museum så känner jag mig så stolt. Stolt för att hon är en av The PhotoGallerys bästa och intressantaste fotografer och absolut en av Sveriges intressantaste konstnärer. Så på lördag beger jag mig till Vetlanda, hoppas vi ses där!

"Ockupanten är den plats där jag väljer att förlora något eller hålla kvar något. Jag ger upp något för att ge utrymme åt något annat, en ny mening. Jag tänker att Ockupanterna är en slags ordklass. En grammatik för meningsskapande? Bilderna är abstrakta och ur mina gester i mörkrummet föreställer jag mig något vackert ur den begränsning som jag vet att språket gör med mig"

Är detta verkligen fotografi? 

Ur serien Ockupanterna


Vernissage 
Lördagen den 24 januari kl. 13.00 i konstnärens närvaro

Öppet: tisdag 10 - 16
onsdag - söndag 12 - 16

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln