Inställt på Hotel diplomat

I måndags förmiddag fick en av ägarna till The PhotoGallery beskedet via mail att The PhotoGallerys vernissage och utställning på Hotel Diplomat var  inställd och ombads vänligen kontakta galleristen vid frågor. Galleristen? Hallå, det är ju jag. Vad hände här? Borde inte jag veta? Det visade sig att min gamla arbetsgivare (jag slutade där för över TVÅ år sedan!!) hade kontaktat Hotel Diplomat och insisterat på att Hotel Diplomat stoppade The PhotoGallerys vernissage med tillhörande utställning. Hm, problemet här är ju att det är The PhotoGallery som ställer ut och att utställningen är på Hotel Diplomat.  Hur kom min gamla arbetsgivare in i bilden och hur kunde Hotel Diplomat ställa in utställningen? Jag har absolut ingen aning och det får bli dagens quiz. Är det någon av er därute som vet svaret så hör av er till mig:)

Det är självklart väldigt tråkigt och speciellt ledsen är jag för Håkan Ludwigsons skull som både skulle ställa ut ett flertal av sina fantastiska bilder och dessutom skulle vi få höra honom berätta om sitt fotografiska liv. Jag är också ledsen för alla er därute som tänkt titta in och se en, i vårt tycke, fantastisk utställning. Nu blir det inte så. Utställningen skulle pågått 19/3 - 30/4.

Tänk att vi valde Brian Duffys fantastiska bild LOVE till inbjudningskorten. Tala om symbolik i en värld av rädsla och ilska.

LOVE
Nette

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln