oemotståndlig för resten av livet

Har varit i Frankrike och försökt få tillbaka rätt puls. I en liten by blev vi bjudna på påskfest och värdinnan som varit svårt sjuk en längre tid såg så mycket bättre ut att jag kände att jag ville säga detta till henne. Hon svarade med en snabb lite avvärjande handrörelse att allt beror på Coco Chanel. Tack vare henne så ser hon så mycket friskare ut. Jag älskar dessa underbara damer här och deras humor. När jag skulle bestämma vilka bilder som skall ställas ut på Photomarket så föll valet just med tanke på dem. Jag hittade ett fantastiskt porträtt på just Coco Chanel och tänkte på vad hon sagt om kvinnor.- En kvinna är fantastisk vid tjugo, charmerande vid fyrtio och oemotståndlig resten av livet. Känner att jag vill hålla fast vid den tanken.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln