New exhibition by Christian Coigny

Jag packar ihop, vi är på väg hem.  Vi dricker rosé´ till lunchen en sista gång och diskuterar hur mycket vi kommer att sakna allt. Det finns mycket att sakna men också mycket att längta till. På vägen hem skall vi köra inom Lutry i Schweiz och hämta upp nästa utställning av Christian Coigny. Innan vernissagen den 16 september skall det målas om och nya roliga rum skall skapas.  Det skall kännas nytt och annorlunda för varje utställning. Själv längtar jag efter att få hänga upp alla Christians fotografier som är så välgjorda, så sensuella och vackra.  Det är så få fotografer idag som fortfarande arbetar analogt, vilket hantverk! Jag tänker mycket på de orden om just bra fotografi, att det ibland krävs en ängels tålamod för att vänta in det rätta ögonblicket. Ibland tar en bild några dagar, ibland ett helt liv.

Varmt Välkomna!